Afsluiting seizoen Trainingsgroep Kampen

De Trainingsgroep Kampen heeft afgelopen zaterdag 15 juni jl. het seizoen 2018 – 2019 afgesloten met een “traditionele” barbecue.

Circa 24 personen (SZO-leden en eventuele partners) hadden zich hiervoor opgegeven.

De organisatie lag dit jaar in handen van Jos Huis in ’t Veld, Siem de Jager, Ivor Knol en  William Smit.

Ons lid Martin van de Brug had – via zijn werkgever – voor kip gezorgd en Jos Huis in ’t Veld het overige vlees via de lokale slager in Elburg. Voor ons lid Ibadullah Avci was speciaal iets geregeld met kip i.v.m. de halal.

Dit jaar was gekozen voor een andere locatie, een boerderij in het naburige Oostendorp (gemeente Elburg), waar ruimte genoeg voor handen was.

Vanaf ca. 17.00 uur was de inloop en de avond duurde tot circa 21.30 – 22.00 uur.

De organisatie was top geregeld en volgens “ingewijden” was de sfeer ook heel gemoedelijk en heel gezellig.

De meeste (aanwezige) SZO-leden vonden het voor herhaling vatbaar. Een mooie centrale locatie in het werkgebied van onze SZO. Dit afsluitende etentje wordt sinds jaar en dag georganiseerd voor de trainende leden van de SZO, zowel in Emmeloord als in Kampen. Wilt u ook een keer “mee eten”, bezoek dan de training in Emmeloord of Kampen. De kosten worden door de deelnemende SZO-leden gedeeld. Sedert jaren kan een kleine bijdrage uit de kas van de SZO tegemoet worden gezien.

Op de bijgaande foto’s een impressie van deze afsluiting van het seizoen.

Tijdens de bijeenkomst werden door Jan van Dijk namens de KNVB onderscheidingen uitgereikt aan Eddy de Gier en Hans van Bruggen. Zie hiervoor het afzonderlijke artikel hieronder.

 

Geplaatst in Geen categorie.