CSV ’28 EN DE SZO ORGANISEREN GEZAMENLIJKE TRAINING ARBITERS

Tijdens het voorzittersoverleg van alle voetbalverenigingen in Zwolle, heeft de voorzitter van de Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. (SZO) Eddy de Gier ook “zijn zegje” mogen doen om de SZO onder de Zwolse voetbalverenigingen te promoten. Daarbij werd ook onze nieuwe wervings-folder (flyer) uitgereikt en werd de mogelijkheid voor een eventuele donatie en de eventueel mogelijke “arbitrage op maat” van de SZO bekend gemaakt.

Naar aanleiding van dit COVS-praatje hebben de v.v. CSV ’28 en de Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. (SZO) de “handen in één” geslagen om zich gezamenlijk door deze Corona-crisis te slaan door op zaterdag 13 juni 2020 een gezamenlijke training te houden voor de leden van de SZO en voor de verenigingsscheidsrechters van de v.v. CSV ’28. In de bijlagen treft u enkele foto’s aan van de training van afgelopen zaterdag.

Zolang er niet gevoetbald wordt, gaat deze voornoemde training elke zaterdag plaatsvinden. Elke zaterdagmorgen om half tien (09.30 uur) zijn de leden van de SZO en de clubscheidsrechters van de CSV ’28 welkom op het hoofdveld van de v.v. CSV ’28. Houdt er rekening mee, dat de kleed-kamers en douches – overeenkomstig de Corona-maatregelen – vooralsnog gesloten blijven, zodat u na afloop thuis moet douchen.

Geplaatst in SZO Zwolle.