IN MEMORIAM LUCAS WAKKER

Op donderdag 9 november jl. kreeg onze voorzitter Wout Jongman vreselijk nieuws. Lucas Wakker uit Urk was in de nacht van woensdag (8) op donderdag (9) overleden. Bijzonderheden zijn ons (nog) niet bekend. Wij kunnen als bestuur van de Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. (SZO) nog weinig zeggen over Lucas Wakker, want hij was nog maar sinds 22 augustus 2023 lid van de SZO. Hij was vorig jaar geslaagd voor de cursus en zat in de begeleidingsgroep, waarvan Wout de coach en begeleider is. Lucas Wakker was 34 jaar en had nog een hele carrière als scheidsrechter voor zich. We hebben de familie een condoleancekaart gestuurd en publiceren hier op onze website een “In Memoriam”. We zullen een bloemstuk laten bezorgen voor op de kist in het uitvaartcentrum in Urk. Wout Jongman, voorzitter van de SZO, zal de begrafenis bijwonen.

Dat Lucas Wakker moge rusten in vrede!

Het Bestuur van de Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o.

Zoals gezegd weten we nog weinig van Lucas Wakker. Vandaar dat wij hieronder de tekst overnemen van het “In Memoriam” dat op de website van de s.v. Urk is gepubliceerd.

Donderdagochtend werden we opgeschrikt door het plotselinge overlijden van onze zeer gewaardeerde scheidsrechter Lucas Wakker. Lucas was een aimabele, vriendelijke, gedreven en ambitieuze scheidsrechter binnen SV Urk, niets was hem te veel en met enthousiasme floot hij menige wedstrijd. Lucas mocht maar 34 jaar oud worden en zal binnen onze vereniging gemist worden, maar veel meer nog zal hij gemist worden door zijn vrouw, zijn ouders en allen die hem lief en dierbaar waren. Wij wensen hen dan ook Gods nabijheid en troost toe om het verlies van Lucas te dragen.

Bestuur, commissies, vrijwilligers en leden SV Urk.

Geplaatst in SZO Zwolle.