Locatie Kampen

De Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. kent twee trainingsgroepen, waarbij de leden van de SZO zich kunnen aansluiten. Uiteraard mogen in goed overleg ook COVS-leden van andere scheidsrechtersverenigingen meedoen. Deze wil het bestuur van de SZO niet uitsluiten. Door mee te doen aan een dergelijke trainingsgroep hoef je namelijk niet in je eentje aan jouw conditie te werken.

Onder leiding van drie ervaren trainers werk je aan jouw conditie en aan de techniek. Want ook bij het fluiten van een wedstrijd kun je het jezelf gemak-kelijker maken door je een bepaalde techniek eigen te maken. Na afloop van zo’n trainingsavond kun je met jouw collega’s praten over techniek en tactiek, want soms is het voor een scheidsrechter ook nodig om tactisch en heel diplomatiek op te treden.

Elke dinsdag kan er worden getraind in Kampen. We mogen gebruik maken van de kleedkamers, velden en douches van v.v. KHC Kampen. Onder leiding van de trainers wordt er van 19.45 uur tot 20.45 uur getraind. De kleedkamer is geopend vanaf 19.30. Voor en na de trainingen kan er in de kantine van v.v. KHC – op eigen kosten – koffie, thee of fris besteld worden.

v.v. KHC te Kampen

KHC Kampen
Sportpark “De Venen”
Veneweg 1
8265 VC Kampen
038-3312006
www.khc-kampen.nl