NIEUWS VAN DE WEEK

Technische avond 28-5 o.l.v. Max Wolfkamp

 

Gisteravond 28 mei j.l. was er bij onze thuisbasis KHC in Kampen een technische bijeenkomst, deze werd gegeven door Max Wolfkamp

Eerst werd er de reguliere training afgewerkt en om 21:00 werd de bijeenkomst geopend door de Voorzitter Wout Jongman en feliciteerde hij Max met het behalen van zijn Plek in de groep BV (Betaald Voetbal), hij Kreeg een mooi bloemen boeket en een speciale SZO Handdoek.

Na de felicitaties begon de presentatie van Max, waarover deze ging?

Communicatie en samenwerken, en dan met name als arbitraal trio met Communicatiemiddelen zoals een Headset.

Aan de hand van verschillende clips met beelden van zijn eigen wedstrijden gaf hij ons een inkijkje hoe samenwerking op dat niveau eruitziet en daarbij ook hoe belangrijk het is om bepaalde dingen juist wel of niet te vertellen.

Het was een leerzame avond en er werd positief gereageerd uit de aanwezige bezoekers.

Namens het Bestuur Bedankt voor je komst en dankbaar dat je tijd wilde nemen om ons mee te nemen in deze kant van onze mooie sport

 

De volgende Bijeenkomst zal 11 juni plaatsvinden:

 

Een open training voor iedereen die weleens wil weten hoe het is om specifiek voor arbitrage te trainen of je conditie wil testen, na deze training zal er ook weer een presentatie plaatsvinden. En van niemand minder van onze lokale bv-scheidsrechter Alex Bos.

De locatie is voetbalvereniging Flevo Boys te Emmeloord,

De training start 19:30 en aansluitend de presentatie

Wil je hier nou bij zijn geef je op via secretarisszozwolle@gmail.com

Technische avond SZO

Op dinsdagavond 16 april werd aansluitend en parallel aan de training een technische avond georganiseerd door de Technische commissie(TC). Onder leiding van KNVB conditietrainer Jesse Wiefkers werd er gesproken over looptechnieken. Na de informatie, werd de theorie in de praktijk gebracht op het veld.

Een leerzame, maar vooral hele leuke activiteit, waar wij de TC weer dankbaar voor zijn.

Namens het bestuur,

Remco Jongman

Secretaris SZO