Planning Technische Commissie 2019

De Technische Commissie (TC) van de Scheidsrechterscommissie heeft voor het seizoen 2018 – 2019 een geheel programma opgesteld. Dit programma is geactualiseerd tot en met 31 december 2018. Zodra de planning definitief is, treft u het resterende programma van de tweede seizoenshelft aan.

De datum van één technische avond is reeds bekend. De Technische Commissie nodigt u allen uit om de technische avond van 12 februari 2019 bij te wonen. De avond wordt verzorgd door Alex Bos en Wilco Jansen. Het thema van deze avond is “Coaching & Begeleiding”. Het Bestuur en TC van de SZO hopen u allen te mogen ontvangen op voornoemde datum. De avond begint om +/- 21.00 uur (na de training) en wordt gehouden bij v.v. KHC te Kampen.

Leden van andere Scheidsrechtersverenigingen, zoals bijvoorbeeld Meppel (SMO) en Nijverdal (SNO), zijn ook van harte welkom. Hen wordt geadviseerd om even hun komst te melden bij de voorzitter Eddy de Gier. Zijn telefoonnummer staat vermeld in het colofon van het tabblad “Over SZO”.