PROMOTIE/DEGRADATIE SZO-LEDEN SEIZOEN 2021-2022

Eindelijk, na 2 jaar geen afgemaakte competities, was het in de maand juni weer raak… promotie-/degradatie wedstrijden. De hele maand juni stond er bol van. Clubs die wisten te promoveren, clubs die degradeerden maar ook clubs die zich wisten te handhaven. En nu we zeker wisten dat de competitie volledig afgerond werd, kon dat ook voor de scheidsrechters en assistent-scheidsrechters maar één ding betekenen… Promoveren, degraderen of handhaven. Op 5 juli was het dan zover. Het lang verwachte mailtje van de KNVB kwam binnen om te zien waar je volgend seizoen actief bent als (assistent-)scheidsrechter.

Vanuit de SZO willen wij iedereen – voor zover bekend is dat er slechts één – die hoorde aankomend seizoen te zijn gedegradeerd of te zijn teruggeplaatst een hart onder de riem steken en hem (hen) in het bijzonder voor het volgend seizoen weer heel veel succes toe wensen! Dat jij (jullie) maar veel plezier mogen blijven houden ondanks deze misschien grote teleurstelling om hopelijk volgend seizoen weer sterker terug te komen!

Ook voor de leden die zich wisten te handhaven, complimenten! Misschien had je op meer gehoopt, maar dan volgend seizoen weer fris en fruitig aan de start verschijnen om te knallen! Maar bovenal om heel veel plezier te behouden aan deze prachtige hobby.

Binnen de SZO kunnen wij ook een negental mensen feliciteren met hun promotie. Zes leden zijn gepromoveerd en drie leden zijn in een (andere/nieuwe) groep geplaatst. Twee daarvan hebben de overstap van de jeugd naar de senioren gemaakt. Wij feliciteren iedereen van harte! En wensen iedereen die gepromoveerd is ook een heel mooi seizoen toe op een hoger niveau dan het afgelopen seizoen!


Hieronder de lijst met de gepromoveerden vanuit welke groep ze komen en de groep waar ze aankomend seizoen actief zijn.

Gepromoveerd:

Eddy de Gier: ZASE -> ZASD
Jarno Schoonhoven: ZASF -> ZASE
René Heeringa: ZAJF -> ZAJE
Henk Bosch: ZAJE -> ZAJD
Yves Voulon: ZAJE -> ZAJD
Jesse Jager: ZAJF -> ZAJE

Geplaatst:

Eric Kwakkel: ZASG -> ZASF
Reiny Griemink: ZAJD -> ZASG
Jari Procee: ZAJE -> ZASG

Daarnaast heeft ons lid Jarno Schoonhoven te horen gekregen in zijn eindgesprek met de KNVB dat hij ook volgend seizoen weer actief mag zijn in het OTS (Ontwikkel Traject Scheidsrechters).

Namens het bestuur willen wij eenieder een prettige vakantie toewensen en mocht je nog op vakantie gaan, doe voorzichtig en rust goed uit. En met zijn allen weer fit op naar het nieuwe seizoen 2022-2023.

Het bestuur.

Geplaatst in SZO Zwolle.