SZO houdt open avond op 11 juni aanstaande

Geachte leden, (assistent) scheidsrechters en geïnteresseerden.

Op dinsdag avond 11 juni opent de SZO haar deuren voor iedereen. Wij houden een open training en open technische avond. De training zal plaatsvinden op de velden vv Flevo Boys in Emmeloord. Hier traint wekelijks één van onze trainingsgroepen. Aanvang: 19:30. Deze training zal net als elke week, door een gecertificeerd trainer worden verzorgd.

Na ongeveer een uur is de training klaar en is er de mogelijk om op te frissen voor de technische avond. Hier zal Alex Bos, scheidsrechter en VAR in het betaald voetbal te gast zijn. Alex zal om en nabij een uur aan het woord zijn.

U bent allen van harte welkom om eens te proeven van de gezelligheid bij onze vereniging. Doel van deze avond is (oud) scheidsrechters en (oud) assistent scheidsrechters samen te brengen. Of u nou net begint of al jaren ervaring heeft in de arbitrage. Bondsofficial of verenigingsscheidsrechter. Iedereen is van harte welkom!

Denk u nou, ik zou hier graag willen aansluiten. Meldt u zich dan aan via: secretarisszo@gmail.com. Laat even weten of u alleen de training, alleen de technische avond of allebei bezoekt? Wellicht kunt u samen met een collega scheidsrechter eens komen kijken. De koffie staat klaar. Zie ik u 11 juni?

Namens de technische commissie en het bestuur
Remco Jongman,
Secretaris SZO

Geplaatst in SZO Zwolle.