SZO-leden leiden Special Heroes Voetbalbattle te Zwolle

Op donderdag 16 mei 2019 hebben een elftal SZO-leden hun medewerking verleend aan de Special Heroes Voetbalbattle in Zwolle.

De doelgroep voor dit voetbaltoernooi zijn cluster 4 leerlingen met een (ernstige) gedragsprobleem en/of psychiatrische stoornis. Naast deze cluster 4 scholen doet ook het praktijkonderwijs mee. Het doel is het organiseren van een sportieve dag voor de voornoemde leerlingen. Hierbij heeft deze sportdag tevens als doel om leerlingen sociale vaardigheden zoals “winnen en verliezen” en het “omgaan met fysiek contact” te laten ervaren en te ontwikkelen.

De Stichting Special Heroes Nederland kan weer tevreden terug kijken op een geslaagde dag. De deelnemende scheidsrechters Evert Aukema, Ben Bastiaan, Marinus Blankvoort, René van der Elst, Wout Jongman, Gerrit Kuiper, Jan Lahuis, Henk Loman, Hans van der Veen, Jan Willem Westendorp en Jan Wissink, allen lid van de Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. (SZO), kunnen ook terug kijken op een hele mooie zonnige en sportieve dag. Iedereen is tevreden huiswaarts gekeerd. De organisatie heeft de SZO – tijdens de prijsuitreiking – reeds weer gevraagd om hun medewerking voor volgend jaar. Dat betekent dat ook zij heel tevreden zijn over het optreden van onze scheidsrechters. Namens het bestuur van de SZO wil ik de aanwezige SZO-leden heel hartelijk dank zeggen voor hun medewerking. We hopen volgend jaar in de maand mei weer een beroep op jullie te mogen doen. Wanneer de datum in 2020 bekend is, zullen jullie weer worden benaderd. Daarbij gaan we – in principe – uit van maximaal 12 scheidsrechters voor 6 velden, tenzij het toernooi met velden wordt uitgebreid.

Geplaatst in Geen categorie.