Spelregelwedstrijden SZO om DJKT-bokaal

De Technische Commissie (TC) van de Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. (SZO) verzorgt – onder auspiciën van portefeuillehouder Jarno Schoonhoven – ook in het seizoen 2021 – 2022 weer de spelregelwedstrijden van de SZO om de Derk Jan Klein Tijssink-bokaal.

In de bijlage die is toegevoegd, is omschreven hoe Socrative werkt en staat beschreven hoe jullie kunnen inloggen en deelnemen aan de spelregelwedstrijden van de SZO.

Op de ALV van 28 maart jl. zou de winnaar van het seizoen 2020-2021 – Henk Bosch – worden gehuldigd, doch de heer Bosch had zich voor de ALV afgemeld. Dit zal nu op een ander tijdstip plaatsvinden.

De TC heeft in overleg met de portefeuillehouder Technische Zaken van het bestuur afgesproken dat er wordt gestart met één spelregeltoets in september. In de maanden oktober en november volgen er twee toetsen en in de maand december volgt nog één toets voor de winterstop. De toetsen worden “open” gezet op de 1e en 3e dinsdagavond van de maand om 21.00 uur en deze blijven open staan tot de eerstvolgende toets.

 

Inloggen Deelnemers

Socrative.com