Spelregelwedstrijden SZO om DJKT-bokaal

De Technische Commissie (TC) van de Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. (SZO) verzorgt – onder auspiciën van portefeuillehouder Hans van Bruggen – ook in het seizoen 2020 – 2021 weer de spelregelwedstrijden van de SZO om de Dirk Jan Klein Tijssink-bokaal.

In de bijlage die is toegevoegd, is omschreven hoe Socrative werkt en staat beschreven hoe jullie kunnen inloggen en deelnemen aan de spelregelwedstrijden van de SZO.

Op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de SZO op 17 augustus 2020 werd door Hans van Bruggen en Ivor Knol (TC) toegelicht hoe e.e.a. in zijn werk gaat.

Op de ALV werd ook de eerste winnaar van het seizoen 2019 – 2020 – Evert Aukema – gehuldigd.
De TC heeft in overleg met de portefeuillehouder Technische Zaken van het bestuur afgesproken dat er wordt gestart met één spelregeltoets in september. In de maanden oktober en november volgen er twee toetsen en in de maand december volgt nog één toets voor de winterstop. De toetsen worden “open” gezet op de 1e en 3e dinsdagavond van de maand om 21.00 uur en deze blijven open staan tot de eerstvolgende toets.

In totaal zijn er 3 SZO-leden, die in 2020 alle spelregeltoetsen hebben gemaakt. Dit zijn titelverdediger Evert Aukema, Henk Bosch en Henk Damhuis.

De tussenstand is tot en met heden als volgt. Winterkampioen is Jan van Dijk, Evert Aukema staat tweede en Hans van Bruggen staat derde in de rankschikking.

Inloggen Deelnemers

Socrative.com