Lid worden?

Ben je scheidsrechter? Of wil je dat worden? Dan kun je lid worden van de SZO Zwolle. De SZO organiseert wekelijks trainingen op de velden in Kampen en Emmeloord. Daarnaast worden er regelmatig technische avonden georganiseerd. Als lid van de SZO Zwolle ben je ook automatisch lid van de Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS). De COVS bestaat uit 59 scheids-rechtersverenigingen in heel Nederland. Het COVS-lidmaatschap is voor iedere scheidsrechter eigenlijk onmisbaar, of je nu voor je eigen voetbalvereniging fluit of voor de KNVB, en op het veld of in de zaal. Als scheidsrechter sta je er dankzij de COVS niet alleen voor en ben je ook een echte teamspeler!

De COVS:
– behartigt de belangen van alle amateurscheidsrechter(s);
– werkt nauw samen met de KNVB en haar districten;
– bespreekt met de KNVB en de districten alle zaken die betrekking hebben op het functioneren van de scheidsrechter;
– heeft een eigen e-magazine “De Scheidsrechter”, dat op moderne wijze informatie verschaft over de activiteiten van de COVS;
– heeft gediplomeerde trainers die op scheidsrechters gerichte conditietrainingen verzorgen;
– heeft een juridisch adviseur, die indien nodig adviezen verstrekt en bijstand verleent;
– organiseert spelregelwedstrijden voor haar scheidsrechters en jeugdige voetballers van voetbalverenigingen;
– organiseert eigen voetbaltoernooien, zowel op het veld als in de zaal.

In de wervingsfolder (zie bestuur) lees je meer over de voordelen van je lidmaatschap.

Wil je eerst een keer komen kijken dan nodigen we je graag een keer uit op één van onze avonden in Emmeloord of Kampen.

Om lid te (kunnen) worden van de SZO en/of COVS dient het aanmeldingsformulier van de SZO volledig te worden ingevuld en te worden ondertekend. Het formulier moet worden verzonden aan het (onderstaand) secretariaat. Het digitale aanmeldingsformulier vind je hier eveneens onder staan. U dient in de (gele) balk de knop “Bewerken inschakelen” aanklikken. U kunt het invulbare aanmeldingsformulier (in Excel) invullen en vervolgens onder een andere naam op uw computer opslaan. U kunt het uitprinten, ondertekenen, scannen en opslaan. Vervolgens verstuurt u het aanmeldingsformulier – ondertekend – per e-mail naar het secretariaat van de SZO. U kunt/mag het formulier ook uitprinten en ingevuld en ondertekend per post verzenden naar het secretariaat van de SZO.

Indien je vragen hebt kun je contact opnemen met het secretariaat: Jan Lahuis, Piet Mondriaanstraat 43, 1506 KM Zaandam. Telefoon: 075 – 6 15 49 31. E-mail: janlahuis52@gmail.com. Het bestuur van de SZO hoopt jou snel te mogen verwelkomen.

Invulbaar aanmeldingsformulier SZO

Aanmeldingsformulier SZO (2020)