IN MEMORIAM LUCAS WAKKER

Op donderdag 9 november jl. kreeg onze voorzitter Wout Jongman vreselijk nieuws. Lucas Wakker uit Urk was in de nacht van woensdag (8) op donderdag (9) overleden. Bijzonderheden zijn ons (nog) niet bekend. Wij kunnen als bestuur van de Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. (SZO) nog weinig zeggen over Lucas Wakker, want hij was nog maar sinds 22 augustus 2023 lid van de SZO. Hij was vorig jaar geslaagd voor de cursus en zat in de begeleidingsgroep, waarvan Wout de coach en begeleider is. Lucas Wakker was 34 jaar en had nog een hele carrière als scheidsrechter voor zich. We hebben de familie een condoleancekaart gestuurd en publiceren hier op onze website een “In Memoriam”. We zullen een bloemstuk laten bezorgen voor op de kist in het uitvaartcentrum in Urk. Wout Jongman, voorzitter van de SZO, zal de begrafenis bijwonen.

Dat Lucas Wakker moge rusten in vrede!

Het Bestuur van de Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o.

Zoals gezegd weten we nog weinig van Lucas Wakker. Vandaar dat wij hieronder de tekst overnemen van het “In Memoriam” dat op de website van de s.v. Urk is gepubliceerd.

Donderdagochtend werden we opgeschrikt door het plotselinge overlijden van onze zeer gewaardeerde scheidsrechter Lucas Wakker. Lucas was een aimabele, vriendelijke, gedreven en ambitieuze scheidsrechter binnen SV Urk, niets was hem te veel en met enthousiasme floot hij menige wedstrijd. Lucas mocht maar 34 jaar oud worden en zal binnen onze vereniging gemist worden, maar veel meer nog zal hij gemist worden door zijn vrouw, zijn ouders en allen die hem lief en dierbaar waren. Wij wensen hen dan ook Gods nabijheid en troost toe om het verlies van Lucas te dragen.

Bestuur, commissies, vrijwilligers en leden SV Urk.

HUWELIJK JARNO SCHOONHOVEN & NAOMI DEETMAN d.d. 8 SEPTEMBER 2023

Op vrijdag 8 september jl. werd het huwelijk voltrokken tussen ons bestuurslid Jarno Schoonhoven en Naomi Deetman.

Om 13.00 uur gaven zij elkaar het ja-woord voor de gemeentelijke burgerlijke stand in het Agnietenklooster in Elburg.


Vervolgens werd omstreeks 14.30 uur Gods zegen over het huwelijk gevraagd in de Ichthuskerk in Elburg.


Enkele SZO-leden woonden de beide plechtigheden bij, waarna het feest los brak in het Multi Functioneel Centrum “Het Hart van Oosterwolde” te Oosterwolde.


Via de bijgaande foto’s heeft u een kleine impressie van het huwelijk van Jarno en Naomi.

SCHEIDSRECHTERSVERENIGING ZWOLLE E.O. SPONSORT WEDSTRIJDBAL KHC

Het bestuur van de Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. (SZO) heeft ook dit seizoen een wedstrijdbal aan de v.v. KHC aangeboden.
De SZO beschouwt de accommodatie van de v.v. KHC ook als “ons” clubhuis. Er wordt elke dinsdagavond getraind en wij houden er altijd onze clubavonden en andere activiteiten, zoals de Algemene Ledenvergadering, de Kerstbingo en het Jan Willem van Essen zaalvoetbal-toernooi.

De heer A.H. (Hans) van Bruggen was op zaterdag 2 september jl. namens de SZO aanwezig bij de bekerwedstrijd v.v. KHC 1 – v.v. WVF 1 om voor aanvang de wedstrijdbal aan de voorzitter van de v.v. KHC, de heer Tjibbe van Dijk aan te bieden. Zie de bijgaande foto.

Helaas verliep de wedstrijd voor de v.v. KHC sportief gezien niet zoals gehoopt, want er werd met 2-3 van WVF verloren.

DE SZO IS WEER EEN CONDITIETRAINER RIJKER

De SZO heeft er weer een gediplomeerde trainer bij.

Ons lid Rene Heeringa is onlangs geslaagd voor het trainerschap voor de COVS.

Zoals bekend moest René Heeringa vorig jaar abrupt zijn scheidsrechtercarrière beëindigen door een vervelende, slepende en hardnekkige knieblessure. Gedurende 7 jaren was hij actief voor de voetbalvereniging WVF, maar ook bij de KNVB.

René wilde desondanks de affiniteit met de arbitrage behouden en bood het bestuur van de SZO aan om onder leiding van Hilco de Boer van de KNVB een trainersopleiding te volgen.

Daarvoor is René onlangs geslaagd. Wij feliciteren René uiteraard met het behaalde trainersdiploma en wensen hem heel veel succes vòòr de traingingsgroep van de SZO te Kampen. Daarnaast komt zijn ervaring ook nog van pas bij zijn club WVF, waar hij ook een rol t.b.v. de arbitrage zal vervullen.