Locatie Emmeloord

De Scheidsrechtersvereniging Zwolle e.o. kent twee trainingsgroepen, waarbij de leden van de SZO zich kunnen aansluiten. Uiteraard mogen in goed overleg ook COVS-leden van andere scheidsrechtersverenigingen meedoen. Deze wil het bestuur van de SZO niet uitsluiten. Door mee te doen aan een dergelijke trainingsgroep hoef je namelijk niet in je eentje aan jouw conditie te werken.

Onder leiding van twee ervaren trainers werk je aan de conditie en aan de techniek. Want ook bij het fluiten van een wedstrijd kun je het jezelf gemak-kelijker maken door je een bepaalde techniek eigen te maken. Na afloop van zo’n trainingsavond kun je met collega’s praten over techniek en tactiek. Want soms is het voor een scheidsrechter nodig om tactisch en heel diplomatiek op te treden.

Elke dinsdag kan er worden getraind in Emmeloord. We mogen gebruik maken van de kleedkamers, velden en douches van v.v. Flevo Boys in Emmeloord. Onder leiding van trainers wordt er van 19.45 uur tot 20.45 uur getraind. De kleedkamer is geopend vanaf 19.30. Voor en na de trainingen kan er in de kantine van v.v. Flevo Boys – op eigen kosten – koffie, thee of fris besteld worden.

v.v. Flevo Boys te Emmeloord

Flevo Boys
Sportpark “Ervenbos”
Espelerlaan 80
8302 DC Emmeloord
0527-615937
www.flevoboys.nl